Een succesvolle manier vinden van afslanken is niet altijd even gemakkelijk. Herbalife boekt al sinds 1980 grote successen en sinds 1994 zijn de producten ook op de Belgische markt verkrijgbaar. Dankzij de ondersteuning van een team van wetenschappers waaronder voormalig Nobelprijswinnaar dokter Ignarro, kon Herbalife echte succesverhalen produceren.

Uw Herbalife verdeler voor regio Aalst is natuurlijk Bella Unghia. In het salon in Nieuwerkerken kan u terecht voor de verschillende producten in de categorieën gezond ontbijt, afslanken of aankomen, energie (teveel of te weinig), vitaal oud worden, sportvoeding en huidverzorging. Herbalife staat erom bekend zowel de innerlijke als de uiterlijke mens een boost te geven! 

De vroegere opleiding tot maatschappelijk assistente staat Lies bij in het verschaffen van juist advies aan haar klanten. Als Herbalife verdeler geeft zij zowel persoonlijk advies als advies in groepsverband (workshops). De workshops gelaatsverzorging werden eerder al besproken... Tijdens de workshops rond inwendige voeding wordt de uitleg gegeven aan de hand van een powerpoint en presentatie. Uiteraard is er ook een degustatiemoment en wordt aan het gesprek een bodyscan gekoppeld, die uw persoonlijke gezondheidstoestand evalueert.

Een eventuele opstart met de producten impliceert automatisch een grondig gesprek! Begeleiding is eveneens verzekerd!

Bella Unghia, uw Herbalife verdeler in Aalst! Voor meer informatie over de producten verwijzen wij u graag naar onze speciale Herbalifewebsite.

Tip: de sportproducten van Herbalife zijn een perfecte aanvulling op het fitnessaanbod van Familiefitness De Parel.