Nieuw in het aanbod van Bella Unghia - Wellness by Lies: het andullatiematras. 

banner andumedic

Maak kennis met de innoverende technologie van andullatietherapie!

In wellness-studio Bella Unghia kan je vanaf 15 maart 2015 terecht voor een massage op een Andumedic© matras.

Zo'n matras heeft als voordeel dat je met je kleren aan in een korter tijdsbestek zowel kunt genieten van een vorm van relaxatie als van een verzachting van uiteenlopende (pijn)klachten en van recuperatie na het sporten, dit alles dankzij de innovatieve combinatie van infraroodwarmte en trillingen. Er kan hierbij gekozen worden uit 20 verschillende programma's die individueel ingesteld kunnen worden.

Bella Unghia biedt u verschillende formules aan:

• 1 enkele behandeling: 12 euro

• abonnement voor 5 behandelingen: 55 euro

• abonnement voor 10 behandelingen: 100 euro

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in het salon. Een afspraak maken kan ter plaatse of op het nummer 0472 58 67 10.

Bella Unghia heeft een uitgebreid aanbod waar u zeker een behandeling naar smaak zal vinden. Lies zorgt er alvast voor dat u niks tekort komt en dat de juiste sfeer wordt gezet!

Het eerste luik van het Bella Unghia-aanbod houdt allerlei verzorgingen in met als uitspringers:

-          Wellnessmanicure: Vitaminenbadje gevolgd door een mini-manicure (verwijderen van de velletjes, nagelriemen achteruit duwen, nagels vijlen). Hierna neemt u plaats in de behandelzetel, krijgt u een drankje en wordt de sfeer gezet met gedimde lichten, kaarsjes en aangepaste sfeermuziek. Zo bent u helemaal in de stemming om te genieten van ondermeer een kaarsmassage en hotstone van de onderarm. Een paraffinebadje achteraf zorgt voor streelzachte handen! Nagenoeg identiek hetzelfde ritueel wordt toegepast voor de wellnesspedicure.

-          Gelish (Harmony): gellak voor handen en voeten. Voordelen van dit product: dun, duurzaam, scheurt niet, breekt niet, verstevigt en bevordert de groei van de natuurlijke nagel. Bovendien kan u rekenen op 21 dagen perfect-uitziende nagels. Gelish week je makkelijk af in zo'n 15-tal minuutjes. Er is dus geen freesmachine nodig! Gelish kan full colour, French of French colour gezet worden, maar ook kleurloos.

-          Gelaatsworkshops: In een gezellige gelaatsworkshop - die bovendien gratis is! - leert Lies u kneepjes opdat u er zélf in zou slagen uw gezicht de juiste verzorging te geven die het nodig heeft. Hiervoor kan Lies putten uit de uitgebreide verzorgingslijn van het merk Herbalife dat werkelijk voor élk huidtype geschikt is en elk facet van de huid voorziet van de juiste voeding! De producten zijn bovendien erg zuinig in gebruik en worden bij aanschaf ervan op een klantenkaart geplaatst! 

Het Herbalifegamma geeft zowel de gelaats- als de huidverzorging een extra dimensie: uw huid voelt als herboren!

De volledige Herbalifelijn sluit immers elke vorm van allergische reacties uit, is parabeenvrij en niet op dieren getest. De producten komen allen voort van de plant "Aloë Vera" en zijn dus volledig naturel!

Het tweede luik van het Bella Unghia-aanbod zet de wellnessmassages in de verf:

Bella Unghia biedt verschillende massages aan. Zo is er de total bodymassage, de kruidenstempelmassage, de hotstonemassage, de hot chocolatemassage en de samudramassage.

Voel je vrij om ze allemaal te leren ontdekken: je zal zien, een nieuwe wereld van sensaties gaat voor je open!... Een aantal wellnessarrangementen vervolledigen het plaatje. Misschien wel een ideetje waard om jezelf of anderen cadeau te doen?

Het derde luik van het Bella Unghia-aanbod richt zich specifiek tot de sporters onder jullie:

Vanaf september 2015 krijgt Bella Unghia versterking van Jan, die een opleiding sportverzorger gevolgd heeft. In eerste instantie kun je bij Jan terecht voor sportmassages (kuit, quadriceps, hamstrings, rug, schouder, nek). In oktober en november wordt het aanbod nog uitgebreid met specifiek sportvoedingsadvies, kinesiotaping en deep tissue massage. Kortom, vanaf november kan iedere sporter bij ons terecht voor een globale aanpak.

Een gedetailleerde uitleg over het aanbod vindt u hier onder het tabblad Folder/Catalogus (even naar onder scrollen).,

Acties:

* Permanente

    een getrouwheidskaart voor elke klant!

* Tijdelijke:   

    Om op de hoogte te blijven van de tijdelijke acties wordt u vriendelijk verzocht geregeld de facebookpagina te raadplegen.